Луковмарш все пак имаше. Не го спря забраната на общината,

...
 Луковмарш все пак имаше. Не го спря забраната на общината,
Коментари Харесай

Лицемерници

 Луковмарш въпреки всичко имаше. Не го спря възбраната на общината, тъгата на американското посолство, подписките на наши и непознати. Декларативно възмутена, властта не предприе ограничения против сборището. Отказът на Йорданка Фандъкова не означаваше нищо, Министерство на вътрешните работи съгласува маршрута на проявата, полицията се погрижи всичко да мине безпрепятствено, а съдът - и законно. Загрижеността на американското посолство не тормози Борисов. Ако трябваше, от " Козяк " щяха да вдигнат телефона. За съзвучие в декларация Министерство на външните работи си пожела в бъдеще да не се случват неща от предишното. (стр. 3)
ГЕРБ се похвалиха с неуспеха си да се оправят с Луковмарш, а патриотите се снишиха - раздвоени сред желанието да вдигнат ръка за привет и да се показват за демократи.
Власт от лицемерници! Осъдиха проявата, само че си затвориха очите и разрешиха тя да се състои. Разрешиха да се изплюят в лицето на страната. Която е смокинов лист, зад който мъчно може да се скрие каквото и да е.
Играта на фашизъм очевидно не тормози властта, видиотила се в антикомунизма и джендърите. Ако не беше срамът какво ще кажат чужденците, щяха да мълчат като риби. Сега пошляпнаха с едната кунка, подбутнаха с другата и... си умиха ръчичките.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР